Μαθήματα αρχαρίων 2019-20

στις

Η Φωτογραφική Ομάδα Άρτας Φ.Ο.Α., θέλοντας να προσφέρει στην επιμόρφωση και την παροχή δυνατότητας δια βίου μάθησης στην φωτογραφική δημιουργία, προσφέρει και φέτος Δωρεάν στα Μέλη της Φ.Ο.Α., κύκλο μαθημάτων Φωτογραφίας Αρχαρίων με τον γενικότερο τίτλο «Εισαγωγή στην Ψηφιακή Φωτογραφία».

Σκοπός των μαθημάτων είναι η εισαγωγή στην ψηφιακή φωτογραφία, η εξοικείωση με την φωτογραφική μηχανή-μέσο και η απόκτηση γνώσεων πάνω στο τεχνικό και τεχνολογικό κομμάτι της. Τα μαθήματα θα πλαισιώνονται και θα συνδυάζονται τόσο με ασκήσεις & πρακτικές φωτογραφίας όσο και με φωτοβόλτες εξάσκησης.

Απώτερος στόχος των συναντήσεων είναι η επαφή των συμμετεχόντων με την δημιουργική πλευρά της φωτογραφικής τέχνης μέσα από την ελευθερία της έκφρασης και η ευκολότερη ένταξη τους, για όσους θα το επιθυμούν, στον βασικό κορμό των φωτογραφικών Σεμιναρίων της Φ.Ο.Α. για την χρονιά 2019-2020.

Εισηγητής θα είναι ο Παναγιώτης Ζιώβας.

Ο Παναγιώτης Ζιώβας γεννήθηκε στην Άρτα το 1976. Δραστηριοποιείται σε θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος και από το 1995 ασχολείται με τη φωτογραφία φύσης και άγριας ζωής.

Επίσης μαθήματα πάνω σε βασικές τεχνικές φωτογραφίας γίνονται και απο τον Χρίστο Βήχα και Δημήτρη Κατσαντούλα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s