«Τα πρόσωπα της βίας»

Το Συμβουλευτικό Γυναικών του Δήμου Αρταίων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών και στα πλαίσια ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας, διοργάνωσε και επιμελήθηκε την έκθεση φωτογραφίας «Τα πρόσωπα της βίας» με την εθελοντική συμμετοχή στην δημιουργία των εικόνων των Φωτογραφικών Ομάδων της Άρτας, Φ.Ο.Α. και ΦωτΟΑρτ.
Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν στις 23 Νοεμβρίου 2019 στην Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας «γιάννης Μόραλης.

Ευχαριστούμε
τις εθελόντριες Καλοκαίρη Ελένη ,Μήτση Ζηνοβία,Τσιάφη Όλγα, Παπαζαχάρη Αλίνα, Μπαλαδήμα Ανδρομάχη, Πανούτσου Καλλιόπη, Καραβασίλη Έφη, Τζαδήμα Φωτεινή, Κωνσταντίνα Σκανδάλη, Κωνσταντίνα Τσώρου τους εθελοντές Θωμάς Χρήστου, Νίκος Μόσχος που φωτογραφήθηκαν και τα μέλη της Ομάδας μας Nena Ferrante, Αλίκη Βίτσιου, Γιώργος Μπελεβέντης, Ευθύμιος Κατσικογιώργος, Κατερίνα Νάκου, Νίκος Ζάρας, Παναγιώτα Ξυλογιάννη και Χρίστος Βήχας που φωτογράφησαν.

Η Φωτογραφική ομάδα art.As θα ήθελε να ευχαριστήσει το Συμβουλευτικό Γυναικών Δήμου Αρταίων, για την πρόσκληση να συμμετέχουμε στην έκθεση φωτογραφίας «Τα πρόσωπα της βίας» στα πλαίσια ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών.

Ευχόμαστε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες συνεργασίας δομών του Δήμου με Πολιτιστικές Ομάδες της πόλης να πολλαπλασιαστούν!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s